Gratis voertuig

Gratis voertuig

(voor organisaties)

special ad

Special ad helpt uw non-profit organisatie of stichting vooruit. Hoe doen we dat? Met een even eenvoudig als uniek concept. Door allerhande besparingen vormt vervoer waarschijnlijk ook een uitdaging voor uw organisatie. Kampt u met een acuut mobiliteitsprobleem en is de nanciering bijna onmogelijk? Dan springen wij voor u in de bres.

Met de hulp van lokale sponsors stellen we u zolang u wilt een voertuig ter beschikking. Heeft uw organisatie al een voertuig? In ruil voor onze reclamebestickering op uw wagen krijgt u een mooie vergoeding, in functie van de bestickerde oppervlakte. Zo heeft uw organisatie een steviger spaarpotje om zich sociaal te engageren.

En daar stopt ons verhaal niet. Wij schenken ook een bedrag van 2.500 euro aan plaatselijke goede doelen. Want sociaal engagement loont en die boodschap brengen wij met een glimlach. ‘Communicate with a smile’ is niet voor niets ons motto.

Special ad gelooft in de kracht van dit unieke concept. Aarzel dus niet om ons te contacteren indien uw organisatie een mobiel duwtje in de rug kan gebruiken. We naderen de kaap van de 100 geslaagde projecten en ondertussen ondersteunden we ook meer dan 225 gesponsorde goede doelen. We hebben dus al heel wat ervaring en staan te popelen om samen met u een mooi nieuw project op te starten.

Wij geloven dat deze succesformule ook in Nederland zal aanslaan en gaan bij onze noorderburen actief op zoek naar bedrijven
met een groot hart.

Specialad
uitdaging

Door allerhande besparingen vormt vervoer een uitdaging voor veel scholen, openbare besturen en hulpcentra.

Special ad biedt dé oplossing: de aankoopkosten van de wagen vallen weg, enkel de gebruikskosten (verzekering, belasting, onderhoud, brandstof, …)
zijn voor rekening van de organisatie.

Special ad

Special ad is met dit concept pionier in de Benelux. We naderen de kaap van de 100 vzw’s, verenigingen, scholen, openbare besturen en hulpcentra die rondrijden met een gesponsord voertuig. Bovendien krijgen meer dan 225 goede doelen op dit moment onze nanciële ondersteuning. De focus ligt daarbij op andersvalidenwerking, kansarmoede en jeugdzorg. Communicate with a smile werpt zijn vruchten af.

Special ad

Om u een duidelijk beeld te geven van wat special ad allemaal voor u kunt doen, lijsten we de voordelen nog even op:

 U krijgt de wagen zolang u wilt.
• U betaalt enkel de gebruikskosten: brandstof, inschrijving, verzekering, onderhoud en herstelling, technische controle, banden, belastingen,…
 U kan voor een milieuvriendelijk voertuig kiezen.
 U kunt uw voertuig laten ombouwen met een rolstoellift.

Als u met de gebruiksvoorwaarden akkoord gaat, dan helpen we uw organisatie met veel plezier verder.

Special ad

Ondertussen heeft special ad al bijna 100 geslaagde projecten op de teller staan
en steunden we meer dan 225 goede doelen. Het resultaat is een win-win-win situatie voor de lokale ondernemingen, de non-profit organisatie en de goede doelen. Zo zijn het revalidatiecentrum in Beveren, het Sociaal Huis in Moorslede, het Oscar Romero College uit Dendermonde, ’t Vlot in Beveren, het andersvalidencentrum De Branding in Kuurne, de Sint-Lutgardusschool in Mol en VZW Levensvreugde in Aalst meer dan tevreden met het unieke initiatief van special ad. De reacties spreken in ieder geval boekdelen.

referenties
werkwijze

Telkens we bij special ad een nieuw project opstarten, volgen we een stappenplan. Zo zijn we zeker dat u en de lokale bedrijven alle informatie hebben over het project en special ad. Bekijk zeker even ons stappenplan, dan weet u hoe wij te werk gaan:

Special ad

Onze medewerker belt u op en stelt ons project kort voor.

Special ad

Er wordt een datum geprikt voor een eerste afspraak.

Special ad

U krijgt een bezoekje van een van onze medewerkers om ons concept verder te bespreken.

Special ad

Hebt u interesse? Dan tekenen we een samenwerkingsovereenkomst.

Special ad

U maakt kennis met uw persoonlijke projectleider.

Special ad

Onze medewerker belt contacten uit uw netwerk en andere lokale ondernemers.

Special ad

De projectleider brengt hen een vrijblijvend bezoekje.

Special ad

Wij overhandigen u een auto tijdens een officiële plechtigheid waar ook de lokale sponsors en de vertegenwoordigers van de goede doelen aanwezig zijn.

Specialad

De belangrijkste pijlers waarop special ad verder bouwt, zijn een rode draad doorheen alle projecten:

win win situatie

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. 

Lees meer