Mobiel adverteren

Mobiel adverteren

(voor sponsors)

special ad
Special Ad kantoor Nederland

Special ad vertaalt maatschappelijk verantwoord ondernemen in een even eenvoudig als uniek concept: met de steun van lokale ondernemers helpen we non-profit organisaties aan gratis vervoer.

Samen met lokale ondernemers stuwen we een sociale non-profit organisatie of een stichting uit uw streek vooruit. Letterlijk en guurlijk. Dankzij uw sponsoring helpen we hun mobiliteitsprobleem van de baan. We stellen de organisatie een voertuig ter beschikking voor het vervoer van schoolkinderen, bejaarden of andersvaliden. We brengen non-profit organisaties en ondernemers samen rond een maatschappelijk project. ‘Communicate with a smile’ is ons motto.

Ook organisaties die al een wagen hebben, geven we graag een duwtje in de rug. Ze kunnen hun voertuig laten bestickeren en krijgen een vergoeding afhankelijk van de bedrukte oppervlakte. Zo hebben ze een steviger spaarpotje om zich sociaal te blijven engageren.

En we gaan nog een stapje verder. We schenken ook nog eens in totaal 2.500 euro aan verscheidene goede doelen uit de streek. Want maatschappelijke betrokkenheid loont.

Specialad
uitdaging

Door allerhande besparingen vormt vervoer een uitdaging voor veel scholen, openbare besturen en hulpcentra.

Special ad biedt dé oplossing: de aankoopkosten van de wagen vallen weg, enkel de gebruikskosten (verzekering, belasting, onderhoud, brandstof, …)
zijn voor rekening van de organisatie.

Special ad

Special ad is met dit concept pionier in de Benelux. We naderen de kaap van de 100 vzw’s, verenigingen, scholen, openbare besturen en hulpcentra die rondrijden met een gesponsord voertuig. Bovendien krijgen meer dan 225 goede doelen op dit moment onze financiële ondersteuning. De focus ligt daarbij op andersvalidenwerking, kansarmoede en jeugdzorg. Communicate with a smile werpt zijn vruchten af.

Special ad

Om u een duidelijk beeld te geven van wat special ad allemaal voor u kunt doen, lijsten we de voordelen nog even op:

• U beschikt onbeperkt over rondrijdende reclame voor uw bedrijf.
• U wordt vermeld op de website van de organisatie.
• U wordt uitgenodigd om mee te dingen bij werken en aanbestedingen.
• U krijgt een uitnodiging voor de offciële inhuldiging en receptie achteraf.
• U krijgt foto’s en publicaties van de auto.
• U krijgt een jaarverslag over de activiteiten van de auto.
• U draagt bij aan een beter milieu met een energiezuinige wagen.
• U toont sociaal engagement.

Special ad

Ondertussen heeft special ad al bijna 100 geslaagde projecten op de teller staan
en steunden we meer dan 225 goede doelen. Het resultaat is een win-win-win situatie voor de lokale ondernemingen, de non-profit organisatie en de goede doelen. Zo zijn het revalidatiecentrum in Beveren, het Sociaal Huis in Moorslede, het Oscar Romero College uit Dendermonde, ’t Vlot in Beveren, het andersvalidencentrum De Branding in Kuurne, de Sint-Lutgardusschool in Mol en VZW Levensvreugde in Aalst meer dan tevreden met het unieke initiatief van special ad. De reacties spreken in ieder geval boekdelen.

referenties
werkwijze

Bij special ad werken we graag volgens een vast stramien. Zo zijn we zeker dat iedereen die meewerkt aan dit unieke initiatief over de juiste informatie beschikt en tevreden op het proces terugblikt.

Special ad

We zoeken een geïnteresseerde non-profit organisatie in uw regio.

Special ad

We bespreken de mogelijkheden met de organisatie.

Special ad

We maken gebruik van het netwerk van de organisatie en selecteren lokale ondernemers.

Special ad

Onze medewerker belt plaatselijke ondernemers op.

Special ad

De projectleider zoekt u op.

Special ad

We bekijken de sponsortarieven en alle voordelen.

Special ad

U bent welkom op de of ciële inhuldiging van de auto.

Special ad

U geniet tal van andere voordelen: rondrijdende reclame, vermelding op de website van de organisatie, foto’s van de auto, etc.

Specialad

Maatschappelijke verantwoord ondernemen kan anno 2016 heel concreet worden. Elkaar vooruit helpen is de boodschap. Want maatschappelijke betrokkenheid loont!

De belangrijkste pijlers waarop special ad verder bouwt, zijn een rode draad doorheen alle projecten:

win win situatie

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. 

Lees meer